Humfryskolan är en kreativ 6-9-skola som sedan 2008 finns i Malmö. Hösten 2011 öppnar vi i Lund, också en 6-9-skola med lokaler på St Lars-området. Med estetiska uttrycksmedel som verktyg för att nå betygsmålen, krävs en småskalighet som främjar kamratskap, tolerans och kreativitet, vilket gör att skolan alltid kommer vara enparallellig i en välkomnande skolmiljö.

För att läsa mer om vår pedagogiska inriktning besök www.humfryskolan.se. Humfryskolan i Lund kommer arbeta och vara uppbyggd på samma sätt som Malmö-skolan med öppen atmosfär i skolan, nära kontakt med föräldrarna, och projektarbeten med företag och skolor i kommunen.

För att gå på Humfryskolan i Lund har vi inget antagningsprov, du behöver inte kunna spela något instrument, eller redigera film, eller måla fantastiskt bra, du behöver bara vara intresserad av de estetiska ämnena, sedan lär våra duktiga och utbildade pedagoger dig allt detta.

Vi har mycket mer att berätta, besök gärna www.humfryskolan.se, ring direkt till Rolf Isaksson, Rektor, på 073-517 51 33 eller mejla oss på [email protected] så får ni reda på mer, men fyll framförallt i ansökan här under, då skickar vi ut en skriftlig ansökan och med den ifylld säkrar du en plats på skolan nu till hösten!

Hoppas vi ses och hörs!

Rolf Isaksson, Per Sköld, Hasse Kjellsson/Humfryskolan

Öppnar i Lund

Ht-2011

Humfryskolan är en friskola för årskurserna 6-9 och vänder sig till ungdomar med stort intresse för video, musik, teater, dans, bild och/eller kreativt skrivande. Skolan följer ordinarie läroplan men ger eleverna mycket mer än så. Samarbete, demokrati och förståelse utvecklas i denna öppna atmosfär och är ledord för skolan.

Mer från Humfryskolan:

Dizza tobak